Tankvane za IBC kontejnere – EcoPolyBlend DrumSheds – Justrite

Model: 28674

EcoPolyBlendTM IBC paleta izrađena od 40% reciklirajućeg polietilena.

Opis

Palete su veoma zgodne za čišćenje i lake za održavanje i sprečavaju mogućnost curenja i prelivanja opasnih materija. Na taj način se sprečava mogućnost kontaminacije zemljišta. Džepovi za lakši transport pomoću viljuškara u slučajevima kada je paleta prazna. U skladu su sa EPA i SPCC regulativama, sadrži IFC (International fire code).

IBC paleta je pogodna i specijalno dizajnirana za skladištenje IBC kontejnera. Takođe, dno palete je dizajnirano tako da ne postoji mogućnost šetanja IBC kontejnera, već on stoji fiksiran. Otporna je na hemikalije, kiseline, rastvarače i određene nagrizajuće materije.

Šifra artikla Opis Nivo reciklaže Zapremina
palete (L)
Kapacitet
nosivosti (kg)
Eksterne dimenzije
(širina x dužina x visina)
(mm)
Potvrda
28674 IBC unutrašnja paleta 40% 1408l 4082 kg 1397 x 1397 x 952 mm E,S,O

 

 

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.