Natkrivena tankvana za IBC kontejner – EcoPolyBlendTM DrumSheds

Model: 28677

EcoPolyBlendTM IBC paleta i komplet IBC zatvorena paleta sa rolo vratima su izrađeni od 40% reciklirajućeg polietilena.

Opis

Palete su veoma zgodne za čišćenje i lake za održavanje i sprečavaju mogućnost curenja i prelivanja opasnih materija. Na taj način se sprečava mogućnost kontaminacije zemljišta. Džepovi za lakši transport pomoću viljuškara u slučajevima kada je paleta prazna. U skladu su sa EPA i SPCC regulativama, sadrži IFC (International fire code).

IBC zatvorena paleta sa rolo vratima omogućava prilaz sa obe strane, što olakšava proces skladištenja jedinica i manipulisanja sa pumpama i drugim pomoćnim sredstvima. Pruža veoma dobru zaštitu od vetra i ostalih nepovoljnih uticaja iz spoljašnje sredine. Postoji mogućnost fiksiranja za podlogu i sistem podnog zaključavanja vrata. Radi lakšeg otvaranja rolo vrata možemo koristiti specijalno dizajnirani pomoćni štap (artikal 28690).

Šifra artikla Opis Nivo reciklaže Zapremina
palete (L)
Kapacitet
nosivosti (kg)
Eksterne dimenzije
(širina x dužina x visina)
(mm)
Potvrda
28677 Komplet IBC
zatvorena paleta
40% 1408l 4082 kg 1543 x 1740 x 2635 mm E,S,O

 

 

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.