Zaštita od curenja krovova – Justrite

Model: 28308

Veoma izdržljiva, vodonepropusna i otporna na probijanje žuta tkanina EnGuard ™ I sa PVC premazom, dizajnirana da spreči curenje i izlivanje tečnosti sa krovova i nadzemnih cevi.

Opis

Koristite pomoćno crevo kako biste bezbedno i brzo odvodili vodu sa krovova i samim tim na ekonomičan način zaštitili osoblje, opremu i inventar. Protok od 3.3 gal/min (12.5 l/min). Na samim krajevima (ćoškovima) se nalaze vezice za bezbedno kačenje i vezivanje za stabilan predmet (krov). Montaža same zaštite je brza i jednostavna.

Šifra artikla Dimenzije Težina u transportu
Proizvoda (širina x dužina) Preklopljenog proizvoda (širina x dužina x visina)
28308 3.0 m x 3.0 m 457mm x 406mm x 152mm 7 kg

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.