Sklopivi bazen za skupljanje tečnosti – Justrite

Model: 28323

Ekonomični sklopivi bazen za skupljanje tečnosti je veoma lagan i efikasan sistem za skupljanje i sprečavanje izliva opasnih tečnosti iz rezervoara, buradi, mašina, cevi, itd.

Opis

Vrlo lako se pakuje i montira, što u mnogome omogućava uštedu prostora, kao i samu upotrebu i manipulisanje. Izrađen od vinil materijala sa PVC premazom, pruža povećanu otpornost na abraziju i izdržljivost šavova. Žuta boja omogućava bolju vidljivost i lakšu identifikovanost. Omogućava brzo, pravovremeno i bezbedno odlaganje manjih curenja opasnih tečnosti. Ugrađeni penasti prsten omogućava podizanje zida bazena u zavisnosti od nivoa tečnosti.

U skladu su sa EPA i SPCC regulativama.

Šifra artikla Dimenzije Kapacitet (u litrima) Težina u transportu
Proizvoda (širina x dužina) Preklopljenog proizvoda (širina x dužina x visina)
28323 1372mm x 279mm 610mm x 610mm x 76mm 379 5 kg

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.