Čelične palete – tankvane za skupljanje tečnosti – Tankvana za 4 bureta u liniji

Model: 28612

Robustne čelične palete velikog kapaciteta za industrijsku primenu.

Opis

Konstrukcija je izrađena od toplo valjanog čelika sa ojačanim ivicama, 100% nepropusne. Sadrži uklonjivu rešetku izrađenu od pocinkovanog čelika, koja omogućava lakše čišćenje unutrašnjosti palete i sprečava izlivanje tečnosti. Veliki otvori za lak prenos pomoću viljuškara (dimenzije 213 mm Š i 98 mm V). Dostupno u plavoj boji otpornoj na koroziju ili sa pocinkovanim čeličnim završecima (ivicama). U skladu su sa EPA i SPCC regulativama i sadrži IFC (International fire code).

Šifra artikla
(modeli u
plavoj boji)
Opis (broj jedinica na paleti) Saglasnost Zapremina palete (L) Kapcitet nosivosti (kg) Eksterne dimenzije (širina x dužina x visina)
(mm)
28612 4-jedinice u liniji E,S,O,I,A 386l 1089 kg 2391 x 800 x 332 mm

 

 

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.