Spoljašni sigurnosni tuševi i stanice sa zaštitom od smrzavanja 302541

Model: 302541

Sigurnosni tuševi i stanice namenjeni za spoljašnju instalaciju sa zaštitom od smrzavanja su specijalno dizajnirani za rad kako u idealnim, tako i u ekstremnim spoljašnjim uslovima (sredinama).

Opis

Pogodni za upotrebu na ekstremno niskim temperaturama do -20°C, gde postoji mogućnost od zamrzavanja vode. Sama konstrukcija izrađena od pocinkovanog ili nerđajućeg čelika, sa trakastim grejačima od polietilena i izolacijom od poliuretanske pene za bolju zaštitu od zamrzavanja i udaraca. Dostupni u dve varijante, kao zidni tuš ili samostalni tuš sa stanicom za ispiranje očiju/lica, zatvorenog tipa, izrađenu od ABS materijala sa poklopcem otpornim na koroziju i UV zračenje. Integrisana dodatna zaštita na preklapanje koja pruža zaštitu mlaznica (otvora) od kontakta i taloženja čestica prašina. Stanica se aktivira automatski prilikom spuštanja poklopca. Opciono postoji dodatna mogućnost aktiviranja pomoću nožne poluge (regulatora). Tuš sadrži jasno istaknutu oznaku za upotrebu sa mestom gde mogu da se beleže datumi servisiranja i testiranja. Tuš sadrži specijalno dizajniran i kvalitetan sistem za brzo aktiviranje tuša sa obloženom ručicom od nerđajućeg čelika koji se ručno aktivira/zatvara. Optimalna distribucija vode kroz četvrtasti ventil sa umerenim mlazom za adekvatnu bezbednost radnika. Električno napajanje: 240V jednofazni, 60/50Hz.

Šifra artikla Opis Dimenzije Ulazna veličina BSP Minimalni pritisak bar g/PSI Protok vode u minutu Potvrda
302541 Spoljni sigurnosni zidni tuš sa zaštitom od smrzavanja, 230V, 60/50Hz 969
x
254
x
924mm
1 in (F) 1.5/22 76 L AN, ENS
302741 Spoljni sigurnosni tuš sa ABS stanicom za ispiranje očiju i zaštitom od smrzavanja, 2654
x
375
x
894mm
1-1/4 in (F) 2/29 76 L(tuš) 11.4L (stanica za ispiranje očiju) AN, ENS

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.