Tuš-kabina za hitne intervencije sa stanicom za ispiranje očiju – Justrite

Model: 301801

Tuš-kabina za hitne intervencije sa stanicom za ispiranje očiju je dizajnirana za unutrašnju upotrebu u velikom broju industrija, na mestima gde postoji potreba za tuševima zatvorenog (izolovanog) profila.

Opis

Sadrži integrisanu zaštitu (zavesu) protiv prskanja tečnosti izvan kabine, kao i cev za odvođenje viška vode. Stanica za ispiranje očiju/lica je zatvorenog tipa, izrađena od ABS materijala sa poklopcem otpornim na koroziju i UV zračenje. Integrisana dodatna zaštita na preklapanje koja pruža zaštitu mlaznica (otvora) od kontakta i taloženja čestica prašine. Stanica se aktivira automatski prilikom spuštanja poklopca. Okvir (zid) kabine je izrađen od nerđajućeg čelika, ojačanim dodatnim GPR slojem materijala i nerđajućim cevima otpornim na koroziju. Spoljašnjost kabine sadrži jasno istaknutu oznaku za upotrebu, kao i belo/zelene zaštitne nalepnice. Kabina sadrži specijalno dizajniran i kvalitetan sistem za brzo aktiviranje tuša sa ručicom od nerđajućeg čelika koji se ručno aktivira/zatvara. Optimalna distribucija vode sa umerenim mlazom za adekvatnu bezbednost radnika.

Šifra artikla Opis Dimenzije Ulazna veličina BSP Minimalni pritisak bar g/PSI Protok vode u minutu Potvrda
301801 Tuš-kabina za hitne intervencije sa stanicom za ispiranje očiju 2409
x
1042
x
1047mm
1 in (M) 2/29 76L (tuš) 11.4L (stanica za ispiranje očiju) AN, ENS

 

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.