Mobilni tuš za dekontaminaciju PORTAflex 300/16E

Model: 300/16E

Mobilni tuš za dekontaminaciju sa čvrstom sklopivom konstrukcijom (okvirom), integrisanim tušem sa bočnim mlaznicama, izmenjivim stranicama, čvrstim podom i rezervoarom za kontaminiranu vodu.

Opis

Idealan za upotrebu u vatrogasnim službama, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, gde postoji opasnost od brzih i iznenadnih hemijskih, bioloških i industrijskih incidenata. Lako se postavlja i u kratkom vremenskom periodu je spreman za upotrebu. Tuš i bočne mlaznice se aktiviraju prostim povlačenjem ručice. Rešetka od fiberglasa na podu štiti korisnika od kontaminirane vode.

Opis Dimenzije
(Visina
x
širina
x
dubina)
Ulazna
veličina
BSP
Minimalni
pritisak
bar g/PSI
Protok vode
u minutu
Težina
Mobilni tuš za dekontaminaciju PORTAflex 300/16E 770 mm V
x
500 mm Š
x
190 mm D

2480mm V
x
850mm Š
x
1300 mm D
(pod pritiskom-montiran)

1/2 in (F) 3/44 1750 L 23 kg

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.