Mobilni tuš za dekontaminaciju PORTAdec 1000G

Model: 1000G

Mobilni (prenosni) tuš za dekontaminaciju sa 16 mlaznica, idealan za upotrebu u vatrogasnim službama, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, gde postoji opasnost od brzih i iznenadnih hemijskih, bioloških i industrijskih incidenata.

Opis

Veoma lagano i brzo montiranje (oko 1 min) sa fleksibilnom konstrukcijom koja se pod pritiskom mlaza širi i postaje čvrsta kako bi omogućila ispiranje od 360˚ i laku dekontaminaciju. Konstantno snabdevanje vodom (priključivanje na stalni dotok vode). Konstrukcija se sastoji iz 4 cevovoda sa po 4 mlaznice na svakom od njih, radi što efikasnije uklanjanje kontaminacije sa zaštitne odeće. Pakuje se u zaštitni kofer radi lakšeg transporta. Težina 25 kg.

Opis Dimenzije
(Visina
x
širina
x
dubina)
Ulazna
veličina
BSP
Minimalni
pritisak
bar g/PSI
Protok vode
u minutu
Težina
Mobilni tuš za dekontaminaciju PORTAdec 1000G 300 mm V
x
500 mm Š
x
1700 mm D

2710mm V
x
1060mm Š
x
1060 mm D
(pod pritiskom-montiran)

1/2 in (F) 3/44 30 L 35 kg

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.