Sigurnosni kanistar 9.5l – Justrite

Model: 7125100Z

Sigurnosni kanistar koji sadrži jedinstveni ventil za sipanje tečnosti.

Opis

Poklopac je specijalno dizajniran sa opcijom automatske regulacije pritiska koji se otvara kada pritisak dostigne vrednost između 0,2-0,35 bara i time sprečava mogućnost paljenja ili eksplozije. Izrađen je od visoko kvalitetnog čelika sa premazom koji je otporan na hemikalije. Svaki sigurnosni kanistar sadrži ručku za lakše manipulisanje i nošenje. Unutrašnjost je opremljena “odvodnikom” plamena od nerđajućeg čelika koji reguliše toplotu i eliminiše mogućnost paljenja. Dodatno ojačanje zidova kanistara radi smanjenja ulegnuća. Garancija 10 godina.

Opciono – mogućnost korišćenja polipropilenskog levka koji ima dvostruku upotrebu, za dovod i odvod tečnosti u/iz kanistara. Velika zaobljena posuda koja smanjuje mogućnost prskanja i prosipanja prilikom upotrebe.

Šifra Opis Kapcitet Dimenzija
Otvor x Visina
Standardi Težina neto
7125100Z Sigurnosni kanistar 9.5 l 298 x 292 mm FM, UL/ULC, TUV 2,2kg

 

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.