Cushion Ease™ Series – Industrijski ergonomski modularni podovi za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu – Justrite

Model:

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. Površina otporna na klizanje, pogodna za upotrebu u teškim industrijama, gde postoji opasnost od učestalog izlivanja ulja.

Opis

Specijalno dizajnirana površina sa rupicama omogućava prolaz/odvod tečnosti bez zadržavanja, čime sama površina podloge ostaje suva i čista. Debljina podloge od 19 mm projektovana da spreči zamor radnika na radnom mestu i spreči eventualne povrede. Dodatne visokovidljive ivice izrađene od nitrilne gume za povećanu otpornost i prijanjanje uz samu podlogu na koju se montira. Štiti pod od oštećenja prilikom pada predmeta. Izolacija protiv hladnoće, toplote, vibracija i buke. Laka za održavanje/čišćenje i sprečava pad sitnih predmeta ispod same podloge. Sve četiri strane dizajnirane za lak pristup radnoj površini. Anti-fatigue svojstvo.

Specifikacija:

  • Materijal: guma
  • Debljina: 19 mm
  • Težina: 13 kg/m2
  • Industrijski pod odlikuje odsustvo silikona, teških metala, supstanci koje su štetne za ozonski omotač, DMF i DOP.

Boje: crna

Dimenzije: 91 x 91 cm

Upotreba – Teška industrija. Suva i vlažna industrijska okruženja u proizvodnim pogonima, montažnim linijama, skladištima, pojedinačnim radnim stanicama, metalnoj industriji.

 

550 Cushion Ease™

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% prirodna guma, namenjena za industriju opšte nemene.

 

650S Cushion Ease™ Nitrile

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% nitrilna guma, otporna na većinu industrijskih ulja.

 

650SFR Cushion Ease™ Nitrile FR

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% nitrilna guma, otporna na većinu industrijskih ulja i pogodna za upotrebu u varilačkoj industriji. Testirano i u skladu sa propisima standard EN 13501-1: Požarna klasifikacija građevinskih proizvoda i građevinskih elemenata – Deo 1: Klasifikacija na osnovu rezultata ispitivanja reakcije na požar.

 

*Mogućnost korišćenja završnih nitrilnih traka 551 MD i 552MD-X Ramp System™ (dimenzije 91x5cm i 91x15cm)

Brand

Justrite

Kompanija Justrite ističe da je njihov glavni zadatak da obezbede sigurnost na radnom mestu. Njihov proces proizvodnje omogućava da njihovi sigurnosni proizvodi ispune najviše standarde. Justrite kao svoju glavnu prednost ističu posvećenost i ekspertizu koju su stekli tokom dugog niza godina iskustva.  Proces funkcioniše tako što prikupe informacije, obrade ih i dostave korisnicima kako bi zadržali svoju bezbednost. Justrite svoje proizvode prave sa posebnom pažnjom jer konstantno osluškuju potrebe svojih korisnika i iz tog razloga će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše zahteve.

Justrite - NoTrax