Cushion Ease™ Series – Industrijski ergonomski modularni podovi za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu – Justrite

Model:

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. Površina otporna na klizanje, pogodna za upotrebu u teškim industrijama, gde postoji opasnost od učestalog izlivanja ulja.

Opis

Specijalno dizajnirana površina sa rupicama omogućava prolaz/odvod tečnosti bez zadržavanja, čime sama površina podloge ostaje suva i čista. Debljina podloge od 19 mm projektovana da spreči zamor radnika na radnom mestu i spreči eventualne povrede. Dodatne visokovidljive ivice izrađene od nitrilne gume za povećanu otpornost i prijanjanje uz samu podlogu na koju se montira. Štiti pod od oštećenja prilikom pada predmeta. Izolacija protiv hladnoće, toplote, vibracija i buke. Laka za održavanje/čišćenje i sprečava pad sitnih predmeta ispod same podloge. Sve četiri strane dizajnirane za lak pristup radnoj površini. Anti-fatigue svojstvo.

Specifikacija:

  • Materijal: guma
  • Debljina: 19 mm
  • Težina: 13 kg/m2
  • Industrijski pod odlikuje odsustvo silikona, teških metala, supstanci koje su štetne za ozonski omotač, DMF i DOP.

Boje: crna

Dimenzije: 91 x 91 cm

Upotreba – Teška industrija. Suva i vlažna industrijska okruženja u proizvodnim pogonima, montažnim linijama, skladištima, pojedinačnim radnim stanicama, metalnoj industriji.

 

550 Cushion Ease™

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% prirodna guma, namenjena za industriju opšte nemene.

 

650S Cushion Ease™ Nitrile

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% nitrilna guma, otporna na većinu industrijskih ulja.

 

650SFR Cushion Ease™ Nitrile FR

Industrijska ergonomska podloga za vlažnu, suvu i zauljenu sredinu. 100% nitrilna guma, otporna na većinu industrijskih ulja i pogodna za upotrebu u varilačkoj industriji. Testirano i u skladu sa propisima standard EN 13501-1: Požarna klasifikacija građevinskih proizvoda i građevinskih elemenata – Deo 1: Klasifikacija na osnovu rezultata ispitivanja reakcije na požar.

 

*Mogućnost korišćenja završnih nitrilnih traka 551 MD i 552MD-X Ramp System™ (dimenzije 91x5cm i 91x15cm)