479 Cushion Trax® – Heavy Duty Industrial – Justrite

Model:

Industrijski ergonomski pod za suvu sredinu specijalno dizajniran da odgovori svim potrebama i zahtevima današnjih industrijskih primena.

Opis

Otpornost na klizanje R10 prema DIN 51130. Primenjuje RedStopTM tehnologiju protiv klizanja, koja sprečava pomeranje industrijskih podova. Takođe, UniFusionTM tehnologija spajanja podloge sa penušavom bazom koja otklanja mogućnost delaminacije, je posebno projektovana da odgovori potrebama u najtežim radnim okruženjima. Štiti pod od oštećenja prilikom pada predmeta. Podržava kombinovanu upotrebu sa transportnim sredstvima na točkove. Izolacija protiv hladnoće, toplote, vibracija i buke. Laki za održavanje/čišćenje. Sve četiri strane dizajnirane za lak pristup radnoj površini.

Specifikacija:

  • Površinski 7 mm PVC materijal trajno spojen sa elastičnim i otpornim 9.3 mm mikrocelularnim vinilom
  • Debljina: 14 mm
  • Težina: 5.5 kg/m2
  • Testirano i u skladu sa standardom EN 13501-1: Požarna klasifikacija građevinskih proizvoda i građevinskih elemenata – Deo 1: Klasifikacija na osnovu rezultata ispitivanja reakcije na požar
  • Koeficijent trenja – NSFI sertifikovan (National Floor Safety Institute)
  • Industrijski pod odlikuje odsustvo silikona, teških metala, supstanci koje su štetne za ozonski omotač, DMF i DO.

Boje: siva, crna, crno/žuta

Dimenzije: 60cm x 91 cm; 91cm x 150cm; 91cm x 3 m; 91cm x 6 m

Rolne od 22.8m: sa širinama 60cm, 91cm, 122cm i 152cm

Dužina na upit: sa širinama 60cm, 91cm, 122cm i 152cm

Upotreba – Teška industrija. Suva industrijska okruženja u proizvodnim pogonima, montažnim linijama, skladištima, logističkim skladištima, pojedinačnim radnim stanicama. Pogodan je i za komercijalna okruženja, uključujući hotele, recepcije, prodavnice, robne kuće, banke, restorane.