TRELLCHEM SPLASH 600 – Ansell

Model: ansell-trellchem-splash-600

Gasno-nepropusni kombinezon izrađen od tkanine sa PVC premazom koji pruža zaštitu od hemijskih prskanja u sredinama sa niskim rizikom. Model Trellchem Splash 600 Ansell.

Opis

Pruža adekvatnu zaštitu od širokog spektra industrijskih hemikalija, posebno kiselina i alkalija. Duplo zavareni šavovi. Zatvaranje pomoću rajsferšlusa sa dvostrukom šoblajsnom. Kombinezon ima podesive manžetne (otvoreni rukavi). Može opciono doći u varijanti sa Scorpio #08-354 neopren rukavicama sa Trellchem® bajonet sistemom kačenja rukavica. Takođe, postoje varijante sa otvorenim nogavicama (opcija izbora podesivosti), sa ojačanjima na kolenima, sa nazuvcima ili čizmama. Kombinezon sa podesivom kapuljačom pomoću učkura ili kragnom.

Veličine: S-3XL

Boje: Žuta, narandžasta

CE EN 14605 tip 4 („ne propušta sprejeve“)

EN 14126

EN 1149-5 SOLAS Cat III

*Uskoro promena naziva u AlphaTec® Splash 600

Brand

Ansell

Ansell je jedna od najpoznatijih kompanija koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme. Na domaćem tržištu Ansell je poznat po zaštitnim rukavicama, mada mi u našoj ponudi imamo i druge proizvode. Njihov cilj je da ponude inovativne proizvode koji su visokog kvaliteta za svoje korisnike. Takođe, Ansell kompanija uvek ima u fokusu svoje potrošače tokom kreiranja novih proizvoda.