ALPHATEC 2000 COMFORT – Ansell

Model: ansell-alphatec-2000-comfort

AlphaTec® 2000 COMFORT antistatik zaštitni kombinezon pruža odličnu zaštitu od čestica većih od 0,01μm. Model 2000 Comfort Ansell.

Šifra proizvoda: ansell-alphatec-2000-comfort Kategorije: , , ,

Opis

Poseduje visokokvalitetan dvostrani rastegljivi mikroporozni tanki film koji pruža efektivnu barijeru od tečnosti i čestica u kombinaciji sa visokom propusnošću vodene pare iznutra ka spolja. Kombinezon je posebno napravljen za one koji rade u toplijim klimatskim uslovima i toplim radnim okruženjima kako bi se smanjiorizik od toplotnog udara. Trenje izaziva minimalno otpuštanje čestica. Pruža zaštitu od suvih čestica tipa 5 i od ograničenog prskanja hemikalija tipa 6 i radioaktivnih čestica. Bez upotrebe silikona u proizvodnji. Paropropusnost tj, visoka dišljivost omogućava smanjenje temperature unutar kombinezona i omogućava prijatan rad. Zadnji deo kombinezona je izrađen od dišljivog materijala koji omogućava cirkulaciju vazduha unutar kombinezona. Elastična traka u struku, kapuljači, gležnjevima i manžetnama. Zatvaranje pomoću dvosmernog rajsferšlusa sa šob lajsnom. Troslojna kapuljača specijalno dizajnirana za upotrebu sa respiratorima i punim maskama, ne ograničava vidno polje. Elastična omča za kačenje oko prstiju. Vareni šavovi.

Boja: Bela

Veličine: S-5XL

CE EN 13982-1 Tip 5

EN 13034 Tip 6

EN 1149-5

EN 1073-2 Cat III

Brand

Ansell

Ansell je jedna od najpoznatijih kompanija koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme. Na domaćem tržištu Ansell je poznat po zaštitnim rukavicama, mada mi u našoj ponudi imamo i druge proizvode. Njihov cilj je da ponude inovativne proizvode koji su visokog kvaliteta za svoje korisnike. Takođe, Ansell kompanija uvek ima u fokusu svoje potrošače tokom kreiranja novih proizvoda.