ALPHATEC 1800 COMFORT – Ansell

Model: ansell-alphatec-1800-comfort

AlphaTec® paropropusni i antistatik zaštitni kombinezon namenjen za upotrebu u toplim radnim uslovima. Model 1800 Comfort Ansell.

Šifra proizvoda: ansell-alphatec-1800-comfort Kategorije: , , ,

Opis

Pruža zaštitu od suvih čestica tipa 5, od ograničenog prskanja hemikalija tipa 6, kao i od radioaktivnih čestica. Bez upotrebe silikona u proizvodnji. Veoma udoban kombinezon prilagođen telu korisnika. Paropropusnost tj, visoka dišljivost omogućava smanjenje temperature unutar kombinezona i omogućava prijatan rad. Ekstra veliki dišljivi zadnji deo za poboljšanju cirkulaciju vazduha i smanjenje vrućine. Zatvaranje pomoću dvosmernog rajsferšlusa sa šob lajsnom. SMS kapuljača pogodna za upotrebu sa respiratorima i punim maskama, ne ograničava vidno polje. Trenje izaziva minimalno otpuštanje čestica. Vareni šavovi.

Boja: Belo/plava

Veličine: S-5XL

CE EN 13982-1 Tip 5

EN 13034 Tip 6

EN 1073-2

EN 1149-5 Cat III

Brand

Ansell

Ansell je jedna od najpoznatijih kompanija koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme. Na domaćem tržištu Ansell je poznat po zaštitnim rukavicama, mada mi u našoj ponudi imamo i druge proizvode. Njihov cilj je da ponude inovativne proizvode koji su visokog kvaliteta za svoje korisnike. Takođe, Ansell kompanija uvek ima u fokusu svoje potrošače tokom kreiranja novih proizvoda.