ALPHATEC® 1500 PLUS Type 5, 6 – Ansell

Model:

AlphaTec® paropropusni i prozračni zaštitni kombinezon za smanjivanje rizika od toplotnog stresa. Model AlphaTec® 1500 Ansell.

Opis

Antistatični kombinezon pruža zaštitu od suvih čestica tipa 5 i od ograničenog prskanja hemikalija tipa 6. Bez upotrebe silikona u proizvodnji. Veoma udoban kombinezon prilagođen telu korisnika. Paropropusnost tj, visoka dišljivost omogućava smanjenje temperature unutar kombinezona i omogućava prijatan rad. Zatvaranje pomoću dvosmernog rajsferšlusa sa preklopnom lajsnom (šoblajsnom). Elastične trake u kapuljači, struku, zglobovima ruku u nogu. Vareni šavovi, trodelna kapuljača i petlje za prste.

Boja: Bela

Veličine: S-5XL

CE Category III (TYPE 5, TYPE 6, EN 1073-2, EN 1149-5)

CE EN 13982-1 Tip 5

EN 13034 Tip 6

 

Brand

Ansell

Ansell je jedna od najpoznatijih kompanija koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme. Na domaćem tržištu Ansell je poznat po zaštitnim rukavicama, mada mi u našoj ponudi imamo i druge proizvode. Njihov cilj je da ponude inovativne proizvode koji su visokog kvaliteta za svoje korisnike. Takođe, Ansell kompanija uvek ima u fokusu svoje potrošače tokom kreiranja novih proizvoda.