• Kalibracija gasnih detektora
  • Servisiranje izolacionih aparata
  • Pregled protivpadne opreme
  • Pregled gasno-nepropusnih odela
  • Testiranje i ispitivanje Horizontalnih, vertikalnih sistema, specijalnih konstrukcija i merdevina
  • Obuke koje obuhvataju Lockout/Tagout (LOTO) opremu

Odgovorno lice:

Damir Ranđelović

Lice za bezbednost

damir.randjelovic@volga.rs

Testiranje i ispitivanje horizontalnih, vertikalnih sistema, specijalnih konstrukcija i merdevina

Kompanija „Trezor Volga“ vam može ponuditi kompletno rešenje vezano za zaštitu od pada. Niste sigurni da vas rešenja koja već koristite dovoljno štite; Leđobrani na merdevinama ne pružaju adekvatnu zaštitu; - nudimo vam opciju kompletnog servisa koji uključuje pregled lokacije, dizajniranje sistema koji najbolje odgovara vašim potrebama, kao i godišnji pregled opreme uz izdavanje sertifikata o pregledu opreme. Još uvek niste sigurni šta vam je potrebno, slobodno nas kontaktirajte.

Ukoliko ste kupili određen proizvod iz asortimana kompanije „KRAUSE“, koji uključuje merdevine, skele, specijalne konstrukcije i potrebna Vam je stručna obuka zaposlenih za korišćenje, sklapanje, kao i godišnji pregled, možete nam se obratiti. Kao ovlašćeni distributer kompanije „KRAUSE“, uz sertifikovane kadrove, nudimo Vam rešenja u vidu edukovanja zaposlenih i godišnjeg pregleda opreme. Prema novom standardu EN 131 ovu vrstu opreme je potrebno pregledati jednom godišnje!

Obuke koje obuhvataju Lockout/Tagout (LOTO) opremu

Nudimo vam kompletna rešenja i predloge, kao i edukovanje zaposlenih iz oblasti opreme za zaključavanje i obeležavanje (LOTO oprema). Na Vaš poziv, vršimo aktivnosti audita fabrike i pregleda mašina. Posle saslušanja vaših potreba, zajednički pronalazimo adekvatno rešenje. Kako bi zaključavanje funkcionisalo, potrebno je imati dodatnu opremu koja logistički olakšava ceo postupak. Bilo da su to kutije, ormarići, makaze, kartice ili neka druga oprema, budite sigurni da ćemo vam pomoći da odaberete najbolja rešenja. Prema standardu, vršimo dva tipa obuke - za ovlašćene osobe i za zahvaćene osobe. Obuka kombinuje zahteve samog programa i najbolje prakse koje se primenjuju u industriji. Takođe, u ponudi imamo kompletnu ponudu opreme koja vam je potrebna za primenjivanje LOTO sistema.

Kalibracija gasnih detektora i servisiranje izolacionih aparata

Kompanija „Trezor Volga“ poseduje sertifikat i stručno lice ovlašćeno za servis izolacionih aparata i gasnih detektora kompanije „MSA“. U ponudi nudimo kompletan servis za vaše uređaje, koji pored redovne kalibracije gasnih detektora, po potrebi obuhvata i servis detektora. Takođe, posedujemo svu prateću i potrebnu opremu za pregled i servisiranje kompleksnih uređaja kao što su izolacioni aparati.

Pregled protivpadne opreme

Kompanija „Trezor Volga“ Vam može ponuditi godišnji pregled protivpadne opreme („MSA“ i „Vertiqual“), kao i izdavanje sertifikata o inspekciji i pregledu. Sve to u svrhu bezbednosti vaših zaposlenih prilikom obavljanja svojih svakodnevnih aktivnosti!