•  
   •  
   • Preduzeće Trezor Volga osnovano je u 1992. godine u Beogradu . Prvih godina od osnivanja bazna delatnost preduzeća bila je distribucija sredstava protivpožarne zaštite čime smo stekli zavidan nivo prepoznatljivosti i konkurentnosti na tržištu.

    Ideja da se program zaštite proširi na oblast zaštite na radu sazrela je 1998. godine.

    Stalnim ulaganjima u razvoj poslovanja, kontinuiranim sprovođenjem i unapređenjem kvaliteta pruženih usluga, stručnom i profesionalnom obukom kadrova u saradnji sa menadžerima najpoznatijih svetskih kompanija iz domena zaštite i bezbednosti, trudimo se da u potpunosti obezbedimo zadovoljstvo poslovnih partnera, kao i potpunu zaštitu krajnjih korisnika.

    Od sredine 2009. godine pored navedenih programa u našoj ponudi nalaze se i sredstva za zaštitu životne sredine odnosno ekološku zaštitu.

    Odabirom najkvalitetnijih inostranih partnera , kao i stalnim praćenjem i uvođenjem svetskih inovacija na polju zaštite i bezbednosti ulažemo u budućnost preduzeća kao prepoznatljivog brenda na domaćem tržištu.

    Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija:

    • DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

     

    Implementacijom Sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, stalnim unapređenjem njegove efikasnosti nastojimo da se poslovna politika preduzeća dosledno sprovodi i rezultira potpunim zadovoljstvom klijenta kao krajnjim ciljem.

   •  
   • Katalog proizvoda

    Preuzmite novi katalog
    zaštitne opreme.

   • Onama

    Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu, iskustvom u proceni i analizi potreba i zahteva korisnika, stručnom osposobljenošću kadrova i profesionalnim savetom,kao i kvalitetom proizvoda u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu i udovoljimo i najkompleksnijim zahtevima tržišta.

   • Zastupnici i distributeri

    Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija: DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

 •